A Lidl küldetés

2012.05.11. 11:35

Szólnék pár keresetlen szót az emberiség egyik rákfenéje, a Lidl ellen, ugyanis a lövöldén pár hónapja nyílt egy ilyen egység. Nem elég, hogy jó nagyot belerúgott a napi forgalmunkba, de oda bemenni felér egy kisebb pokoljárással. A múltkor visszavittem a borosüvegeket, amiket Klára és Bajusz kivégzett, állok a visszaváltó gép(tudjuk ez az üveg berak, majd a műszer behúzza, számol, kiír, stb) előtt, amire ki van írva, hogy ha megnyomom a zöld gombot, akkor hat darab perc múlva készen is fog állni arra, hogy szexuális viszonyt létesítsünk. Csendes zsolozsmázással, és akut dohányzással töltöttem ezt a kis időt, tekintve, hogy vagy 20 üveget cipeltem odáig, és kurvára nem volt kedvem őket visszahurcolni a büfébe. Nos, hat perc elteltével a következő üzenet fogadott:

"Rossz parancs, kérje a kezelő segítségét."

Hát az a buktafejű, spórazabáló kurtizán anyád, az. Milyen KEZELŐ? Hol a kezelő? PARANCS? Csak egy ócska zöld gombot nyomtam meg, ahogy kérte. Bementem hát, hogy az egyik holdkóros hülyétől megkérdezzem, hogy mégis mit kellene ilyenkor tenni, de a lidl kedves alkalmazottai csak vállvonogatás, "mi nem értünk hozzá" és egyebekkel ráztak le. 

Egyébként meg nem tudom ki volt az a fasz alakú lény, aki kitalálta, hogy egy élelmiszerbeszerző üzletben a zöldségeket pontosan oda kell tenni, ahol a paraszt megközelítené a tejtermékpultot. Így gyakorlatilag lehetetlen elérni az amúgy is káosz elmélettel kirakott vajkrémek, szalámik, joghurtok logikátlan együttesét. Felesleges is, tehát. 

Arról nem is beszélve, hogy a kerület összes lajhár nyugdíjasa/alkoholistája/építőipari munkása itt vásárol, amitől gyakorlatilag az egész egy alaposan betépett hangyabolyra hasonlít. Mindenki gúvadt szemekkel nézegeti a teljesen ismeretlen, és általában csak és kizárólag mérget tartalmazó "minőségi" termékeket, de a nagy csodálkozás közben elfelejtik, hogy a kibaszott gurulós kosár bizony az út közepén maradt. Így hát az egyszeri büfés ideg-roncsderbit rendez, takarítja maga előtt az utat, és próbál minél előbb túlesni ezen az egész tébolyon.

És amikor az ember végre kilép a szabad levegőre, már azt hinné, hogy vége, gyújtana rá, ülne le, akkor hall egy ismerős hangot valahonnan közelről:

"Karcsika! Töltsön ki két decit, mindjárt jövök!"

Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy péntek van, és hamarosan egy felmosóvödörnyi rummal fogom magam szépre zsibbasztani.

Ajánlom mindenkinek ugyanezt a hétvégére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolbasztanya.blog.hu/api/trackback/id/tr884502086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Denny Crane 2012.05.11. 12:00:09

Lidl a legnagyobb, nem engedem bántani. Egyedül az Aldi jobb.

nuur 2012.05.11. 12:18:33

Sajnos én is Lidli-rajongó vagyok, viszont abban a bótban tényleg többnyire holdkórosok dolgoznak - és bunkók is. A múltkor volt hozzájuk szerencsém.
süti beállítások módosítása